David Strathairn

  • Дејвид Стратерн

    Филмови: 18
    Дејвид Расел Стратерн (David Russell Strathairn) роден 26 јануари 1949, Сан Франциско, Калифорнија, САД. Американски актер.

Пронајдени 18 филмови

Страници