Rachel Weisz

  • Рејчел Вајс

    Филмови: 22
    Рејчел Хана Вајс (Rachel Hannah Weisz) родена 7 март 1970, Вестминстер, Лондон, Англија. Британско-американска актерка.

Пронајдени 22 филмови

Страници