Paul Giamatti

  • Пол Џијамати

    Филмови: 31
    Пол Едвард Валентин Џијамати (Paul Edward Valentine Giamatti ) роден 6 јуни 1967, Њу Хејвен, Конектикат, САД. Американски актер и продуцент.

Пронајдени 31 филмови

Страници