Alicia Vikander

  • Алисија Викандер

    Филмови: 18
    Алисија Аманда Викандер (Alicia Amanda Vikander) родена 3 октомври 1988, Гетеборг, Шведска. Шведска глумица и поранешна балерина.

Пронајдени 18 филмови

Страници