Gugu Mbatha-Raw

  • Гугу Мбата-Ро

    Филмови: 13
    Гугулету "Гугу" Софија Мбата-Ро (Gugulethu "Gugu" Sophia Mbatha-Raw) родена 21 април 1983, Оксфорд, Оксфордшир, Англија. Англиска актерка.

Пронајдени 13 филмови

Страници