Richard Armitage

  • Ричард Армитиџ

    Филмови: 9
    Ричард Криспин Армитиџ (Richard Crispin Armitage) роден 22 август 1971, Хункот, Лестершир, Англија. Англиски актер.

Пронајдени 9 филмови

Страници