Jamie Dornan

  • Џејми Дорнан

    Филмови: 14
    Џејми Дорнан (Jamie Dornan) роден 1 мај 1982, Холивуд, Даун, Северна Ирска. Северно-Ирски актер, модел и музичар.

Пронајдени 14 филмови

Страници