Clark Duke

  • Кларк Дјук

    Филмови: 8
    Кларк Бејли Дјук (Clark Bailey Duke) роден 5 мај 1985, Гленвуд, Арканзас, САД. Американски актер, комичар и режисер.

Пронајдени 8 филмови

Страници