Kathy Najimy

  • Кети Наџими

    Филмови: 5
    Кети Ен Наџими (Kathy Ann Najimy) родена 6 февруари 1957, Сан Диего, Калифорнија, САД. Американска актерка, комичарка, режисерка, писател, продуцент и активист.

Пронајдени 5 филмови