Christopher Walken

  • Кристофер Вокен

    Филмови: 26
    Кристофер "Роналд" Вокен (Christopher "Ronald" Walken) 31 март 1943, Асторија, Њујорк, САД. Американски актер, пејач, комичар, режисер, продуцент, сценарист и танчер.

Пронајдени 26 филмови

Страници