Rob Schneider

  • Роб Шнајдер

    Филмови: 13
    Роберт Мајкл Шнајдер (Robert Michael Schneider) роден 31 октомври 1963, Сан Франциско, Калифорнија, САД. Американски актер, комичар, сценарист и режисер.

Пронајдени 13 филмови

Страници