Liev Schreiber

  • Лив Шрејбер

    Филмови: 27
    Ајзак Лив Шрејбер (Isaac Liev Schreiber) роден 4 октомври 1967, Сан Франциско, Калифорнија, САД. Американски актер, режисер, сценарист, продуцент и наратор.

Пронајдени 27 филмови

Страници