Queen Latifah

  • Квин Латифа

    Филмови: 17
    Дана Елејн Овенс "Квин Латифа"(Dana Elaine Owens "Queen Latifah") родена 18 март 1970, Њуарк, Њу Џерси, САД. Американскa глумица, рапер, пејач, текстописец и продуцент.

Пронајдени 17 филмови

Страници