Jason Segel

  • Џејсон Сигел

    Филмови: 10
    Џејсон Џордан Сигел (Jason Jordan Segel) роден 18 јануари 1980, Лос Анџелес, Калифорнија, САД. Американски актер, комичар, сценарист, пејач, текстописец, автор и продуцент.

Пронајдени 10 филмови

Страници