Norman Reedus

  • Норман Ридус

    Филмови: 5
    Норман Марк Ридус (Norman Mark Reedus) роден 6 јануари 1969, Холивуд, Флорида, САД. Американски актер, модел и телевизиски водител.

Пронајдени 5 филмови