Emilia Clarke

  • Емилија Кларк

    Филмови: 9
    Емилија Изобел Еуфемија Роуз Кларк (Emilia Isobel Euphemia Rose Clarke) родена 26 октомври 1986, Лондон, Англија. Англиска глумица.

Пронајдени 9 филмови

Страници