Rihanna

  • Ријана

    Филмови: 6
    Робин "Ријана" Фенти (Robyn Rihanna Fenty), родена 20 февруари 1988, Сент Мајкл, Барбадос. Барбадоска пејачка, текстописец, актерка, деловна жена и филантроп.

Пронајдени 6 филмови