Aja Naomi King

  • Аја Наоми Кинг

    Филмови: 3
    Аја Наоми Кинг (Aja Naomi King) родена 11 јануари 1985, Лос Анџелес, Калифорнија, САД. Американска актерка.

Пронајдени 3 филмови