Antonio Banderas

  • Антонио Бандерас

    Филмови: 34
    Хозе Антонио Домингез Бандера (José Antonio Domínguez Bandera) роден 10 август 1960, Малага, Андалузија, Шпанија. Шпански глумец, режисер, продуцент и пејач.

Пронајдени 34 филмови

Страници