Essie Davis

  • Еси Дејвис

    Филмови: 8
    Еси Дејвис (Esther Davis) родена 19 јануари 1970, Хобарт, Тасманија, Австралија. Австралиска актерка и пејачка.

Пронајдени 8 филмови

Страници