Chris Sarandon

  • Крис Сарандон

    Филмови: 6
    Крис Сарандон Џуниор (Chris Sarandon Jr. ) роден 24 јули 1942, Бекли, Западна Вирџинија, САД. Американски актер.

Пронајдени 6 филмови