Jane Fonda

  • Џејн Фонда

    Филмови: 8
    Џејн Симор Фонда (Jane Seymour Fonda) родена 21 декември 1937, Њујорк, САД. Американска глумица, политичка активистка и поранешен фото-модел. Добитмик на повеќе Оскари.

Пронајдени 8 филмови

Страници