Louis C.K.

  • Луј Си Кеј

    Филмови: 4
    Луј Си Кеј (Louis C.K.) роден 12 септември 1967, Вашингтон, САД. Американски стенд-ап комичар, актер, уредник, писател, продуцент и режисер.

Пронајдени 4 филмови