Ellen Burstyn

  • Елен Берстин

    Филмови: 15
    Еден Реј Гилули позната како Елен Берстин (Edna Rae Gillooly) родена 7 декември 1932, Детроит, Мичиген, САД. Американска актерка.

Пронајдени 15 филмови

Страници