Cliff Curtis

  • Клиф Кертис

    Филмови: 16
    Клифорд Вивијен Девон "Криф" Кертис (Clifford Vivian Devon "Cliff" Curtis), роден 27 јули 1968, Роторуа, Беј ов Пленти, Нов Зеланд. Новозеландски актер.

Пронајдени 16 филмови

Страници