Julianna Margulies

  • Џулијана Маргулис

    Филмови: 4
    Џулијана Маргулис (Julianna Margulies) родена 8 јуни 1966, Спринг Вали, Њујорк, САД. Aмериканска актерка и продуцент.

Пронајдени 4 филмови