Charlotte Rampling

  • Шарлот Ремплинг

    Филмови: 13
    Теса Шарлот Ремплинг (Tessa Charlotte Rampling) родена 5 февруари 1946, Стермер, Есекс, Англија. Англиска филмска и телевизиска глумица.

Пронајдени 13 филмови

Страници