Phylicia Rashad

  • Филиција Рашад

    Филмови: 7
    Филиција Рашад моминско Ајерс-Ален (Phylicia Rashād née Ayers-Allen) родена 19 јуни 1948, Хјустон, Тексас, САД. Американска актерка, пејачка и режисер на сцена.

Пронајдени 7 филмови

Страници