Natasha Lyonne

  • Наташа Лион

    Филмови: 9
    Наташа Бјанка Лион Браунштајн (Natasha Bianca Lyonne Braunstein) родена 4 април 1979, Њујорк, САД. Американска актерка, режисер, писател и продуцент.

Пронајдени 9 филмови

Страници