Pedro Pascal

  • Педро Паскал

    Филмови: 9
    Хозе Педро Балмаседа Паскал (José Pedro Balmaceda Pascal) роден 2 април 1975, Сантјаго, Чиле. Чилеанско-американски актер.

Пронајдени 9 филмови

Страници