Gal Gadot

  • Гал Гадот

    Филмови: 17
    Гал Гадот (Gal Gadot) родена 30 април 1985, Петах Тиква, Израел. Израелска актерка, манекенка и продуцентка.

Пронајдени 17 филмови

Страници