Sarah Paulson

  • Сара Полсон

    Филмови: 17
    Сара Кетрин Полсон (Sarah Catharine Paulson) родена 17 декември 1974, Тампа, Флорида, САД. Американска актерка.

Пронајдени 17 филмови

Страници