Rowan Atkinson

  • Роуан Аткинсон

    Филмови: 8
    Роуан Себастијан Аткинсон (Rowan Sebastian Atkinson) познат како Роуан Аткинсон, роден 6 јануари 1955, Консет, Дарем, Англија. Британски актер, комичар и сценарист. Најпознат е со своите комедии како: Господинот Бин (Мистер Бин), Црна Гуја и др.

Пронајдени 8 филмови

Страници