Ben Kingsley

  • Бен Кингсли

    Филмови: 33
    Кришна Пандит Банџи (Krishna Pandit Bhanji) роден 31 декември 1943, Скарборо, Англија. Англиски актер со кариера што трае повеќе од 50 години.

Пронајдени 33 филмови

Страници