Yvonne Strahovski

  • Ивон Страховски

    Филмови: 7
    Ивон Џеклин Страховски (Yvonne Jaqueline Strzechowski) родена 30 јули 1982, Верингтон Даунс, Нов Јужен Велс, Австралија. Австралиска актерка.

Пронајдени 7 филмови

Страници