Christopher Lee

  • Кристофер Ли

    Филмови: 13
    Сер Кристофер Френк Карандини Ли, (Sir Christopher Frank Carandini Lee) 27 мај 1922 - 7 јуни 2015 (93), Белгравија, Лондон, Англија. Беше англиски актер, автор и пејач.

Пронајдени 13 филмови

Страници