Lambert Wilson

  • Ламбер Вилсон

    Филмови: 5
    Ламберт Вилсон (Lambert Wilson) роден 3 август 1958, Неји на Сена, Франција. Француски актер, пејач и активист.

Пронајдени 5 филмови