Michael Clarke Duncan

  • Мајкл Кларк Данкан

    Филмови: 11
    Мајкл Кларк Данкан (Michael Clarke Duncan) 10 декември 1957 - 3 септември 2012 (54), Чикаго, Илиноис, САД. Беше американски актер.

Пронајдени 11 филмови

Страници