Julie Andrews

  • Џули Ендруз

    Филмови: 11
    Дама Џули Ендруз (Dame Julie Andrews) родена Џулија Елизабет Велс (Julia Elizabeth Wells), 1 октомври 1935, Сури, Англија. Англиска актерка, пејачка и автор.

Пронајдени 11 филмови

Страници