Carrie Fisher

  • Кери Фишер

    Филмови: 12
    Кери Френсис Фишер (Carrie Frances Fisher) 21 октомври 1956 година - 27 декември 2016 година (60), Бурбанк, Калифорнија, САД. Беше американска актерка, писателка и комедија.

Пронајдени 12 филмови

Страници