Miley Cyrus

  • Мајли Сајрус

    Филмови: 6
    Мајли Реј Сајрус (Miley Ray Cyrus) родена како Дестини Хоуп Сајрус (Destiny Hope Cyrus), 23 ноември 1992, Нешвил, Тенеси, САД. Американска поп-рок ѕвезда, глумица и композитор на песни.

Пронајдени 6 филмови