Colin Firth

  • Колин Фирт

    Филмови: 23
    Колин Ендру Фирт (Colin Andrew Firth) роден 10 септември 1960, Грејсхот, Хемпшир, Англија. Англиски актер добитник на повеќе награди меѓу кои Оскар, Златен глобус, две награди БАФТА и др...

Пронајдени 23 филмови

Страници