Emma Stone

  • Ема Стоун

    Филмови: 25
    Емили Џин "Ема" Стоун (Emily Jean "Emma" Stone) родена 6 ноември 1988, Скотсдејл, Аризона, САД. Американска актерка, добитник на бројни награди и најплатена актерка во светот во 2017 година.