Angela Bassett

  • Анџела Басет

    Филмови: 17
    Анџела Евелин Басет (Angela Evelyn Bassett) родена 16 август 1958, Њујорк, САД. Американска актерка, режисер, продуцент и активист.

Пронајдени 17 филмови

Страници