Gary Oldman

  • Гери Олдман

    Филмови: 36
    Гери Леонард Олдман (Gary Leonard Oldman) роден 21 март 1958, Лондон, Англија. Англиски актер и режисер.

Пронајдени 36 филмови

Страници