Lucy Hale

  • Луси Хејл

    Филмови: 8
    Карен Лусил "Луси" Хејл (Karen Lucille "Lucy" Hale) родена 14 јуни 1989, Мемфис, Тенеси, САД. Американска актерка, пејачка и телевизиска личност.

Пронајдени 8 филмови

Страници