Patrick Sabongui

  • Патрик Сабонги

    Филмови: 21
    Патрик Сабонги (Patrick Sabongui) роден 9 јануари 1975, Монтреал, Квебек, Канада. Канадски актер, изведувач на трикови и професор по драма.

Пронајдени 21 филмови

Страници