Katie Cassidy

  • Кејти Касиди

    Филмови: 5
    Катарина Евелин Анита "Кејти" Касиди (Katherine Evelyn Anita "Katie" Cassidy) родена 25 ноември 1986, Лос Анџелес, Калифорнија, САД. Американска актерка и режисерка.

Пронајдени 5 филмови