John Lasseter

 • Филмови: 5

Пронајдени 5 филмови

 • Автомобили 2
  Cars 2 (2011)
 • Автомобили
  Cars (2006)
 • Приказна за Играчките 2
  Toy Story 2 (1999)
 • Приказна за Играчките
  Toy Story (1995)
 • Животот на Бубачките
  A Bug's Life (1998)