Peter Spierig

  • Филмови: 3

Пронајдени 3 филмови

  • Пила 8: Наследство (Сложувалка на стравот)
    Jigsaw (2017)
  • Винчестер: Куќа на Духови
    Winchester (2018)
  • Воини на Светлината
    Daybreakers (2009)